Около британското кралско семейство от векове витаят всякакви митове и легенди.

...
Около британското кралско семейство от векове витаят всякакви митове и легенди.
Коментари Харесай

Секс, наркотици и една кралска особа - признанията на Ребел Уилсън за едно щуро парти

Около британското кралско семейство от епохи витаят всевъзможни легенди и митове. В днешни дни неговите членове са много по-близо от всеки път както до елементарните хора, по този начин и до звездите. И с последните основават много забавни мемоари. Поредното доказателство са признанията на актрисата Ребел Уилсън.
 Как Ребел Уилсън е изгубила девствеността си на 35 години
Как Ребел Уилсън е изгубила девствеността си на 35 години

Актрисата има обръщение към младите

В биографичната си книга, която излезе неотдавна, тя приказва освен за дългогодишната си борба с килограмите, както и за половото принуждение от страна на, на което е станала жертва. В нея тя споделя и за едно паметно събитие, без да загатва съответни имена.

Ребел Уилсън приказва за щуро парти с употребата на неразрешени вещества и безразборни полови контакти. Той е било организирано от милиардер в областта на технологиите. А тя е получила покана за него в последния миг от своя прочут, който е номер 15 или 16 подред за заместничество на престола.

Той й е декларирал, че се нуждаят от " още девойки ". А когато е пристигнала на мястото, в ранчо в покрайнините на Лос Анджелис, е видяла с очите си по какъв начин от ръка на ръка се предават хапчета с незнаен състав. Жени в костюми на русалки в басейна, мъже в нетрезво положение, яздещи коне... Партито е било в действителност " бясно ", цитират я от People.
 Ребел Уилсън и сложното намаляване - употребила ли е актрисата Оземпик
Оземпик, дребни хитрости и огромни прозрения - сложното намаляване на Ребел Уилсън

Ценният съвет на актрисата

Ребел Уилсън споделя и че в два часа след среднощ един от присъстващите е почнал да обикаля с голяма табла, цялостна с " бонбони ". А различен небрежно й е разяснил, че те са загрявка за оргиите, които нормално стартират по това време. Тогава тя схванала накъде отиват нещата и небрежно напуснала купона, тъй като не е желала да взе участие в подобни изпълнения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР